PRIJAVNICA

Wuuhooo! Imate mladička? Čestitke!!

Prijavite se na brezplačni info termin (30 min), da se spoznamo. Ko prejmemo prijavnico, vas pokličemo in se dogovorimo za termin. 

Varstvo osebnih podatkov *
Potrjujem resničnost in pravilnost podatkov, ter soglašam, da podjetje Nežka Tesovnik s.p. hrani, obdeluje in uporablja moje osebne podatke za potrebe izvajanja šolanja. Podjetje Nežka Tesovnik s.p. se zavezuje, da bo z vsemi pridobljenimi podatki ravnal v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDRP) in veljavnimi predpisi RS, ki urejajo področje varstva osebnih podatkov.
 

040 165 696
info@puppyland.si

Trubarjeva ulica 53c, 3000 Celje

Nahajamo se zraven Mercatorja na Trubarjevi ulici. Parkiranje je možno na ulici pred lokalom - za 1 uro brezplačno.

V podjetju Nežka Tesovnik s.p. spoštujemo veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov in zagotavljamo učinkovito obravnavo pritožb. Za reševanje reklamacij ne priznavamo nobenega izvajalca IRPS kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora. Se pa vedno trudimo, da do reklamacij ne pride. V primeru reklamacije vas prosimo, da nas o tem pisno obvestite v roku osmih dni od nastale težave na naš elektronski naslov info@puppyland.si. Potrudili se bomo, da jih bomo v duhu dobrih poslovnih običajev rešili v najkrajšem času.