Moje slovo od Puppylanda... a mogoče priložnost za nekoga? ;)

 
V življenju vsega ne moremo imeti. Vsaj hkrati ne. Različna obdobja prinesejo različne stvari, prioritete se spreminjajo. 

Ko sem se pred 10 leti končala z diplomo iz psihologije in se pričela navduševati nad pasjo psihologijo in učenjem psov ter inštruiranjem ljudi, sem imela obilico časa in energije, da se učim in razvijam na vseh teh področjih. Uspela sem ustvariti čudovit prostor za pasje mladičke in njihove skrbnike, s pomočjo moža in najboljših inštruktoric, ki so temu z vsem srcem predane. 
Počasi pa je nastopilo tudi drugo obdobje, selitev, redna dopoldanska zaposlitev, družina in materinstvo, ki je prineslo svoje izzive, tako prijetne, tople in razigrane kot zahtevne, utrujene in “overwhelming” trenutke. In dva mala navihančka, stara 5 let in 3 mesece, sta sedaj v obdobju, ko me rabita in jaz njiju, saj se jima želim kar najbolj posvetiti. Ker bo to obdobje še prekmalu minilo.
Zato se poslavljam od Puppylanda, želela pa bi, da najde novega skrbnika, saj je prav tako kot otrok, potrebuje nenehno skrb, učenje, vzdrževanje, nadgrajevanje, promocijo, navdušenje in energijo. V kolikor interesenta ne bo, se bo žal zaprl. Dejstvo je, da je to za nekoga  lahko čudovita priložnost za delo in izgradnjo svoje kariere. Temelji so postavljeni, zadeva deluje. V treh letih delovanja pa se je približal tudi skrbnikom pasjih mladičkov, saj je interesentov vedno več, dela je dovolj. In ljudje tak prostor potrebujejo. Potrebujejo pomoč, nekoga, ki neobsojajoče prisluhne, potrebujejo strokovno znanje in prijaznost in toplo usmerjanje v začetnih mesecih s svojim pasjim mladičkom. Ki jih velikokrat preseneti in ujame nepripravljene na tak izziv. In potrebujejo pozitiven pristop do vzgoje psov.
Vsekakor nisem izgubila, temveč veliko pridobila, hvaležna za vse tečajnike, pare in družinice, s katerimi smo se skupaj učili, vadili in zabavali in za vse male pasje puhke, ki so mi delali družbo na tečajih. Neizmerno hvaležna za “moje babike”, hvala Petra, Valentina, Katja in Nina. Čudovite osebe, ne bi mogla izbrati boljših za to delo! In za vse, ki sem jih na tej poti spoznala in se bomo v prihodnje še srečevali. 
 
018 (Large).jpg
 
 

Pasji inštruktorji, inštruktorice in ostali pesjanarji! 

PUPPYLAND - Pasja šola, ki uspešno deluje že 3.leto v središču Celja z notranjimi prostori pridobiva vedno več pasjih učencev in obiskovalcev, je odlična priložnost za uresničitev poklicne želje. V kolikor interesenta ne bo, se na žalost zapre.

Poslovni prostori so najeti, prodaja pa se blagovna znamka in celotna poslovna infrastruktura za takojšnje delo s pasjimi mladički. Dobite opremo, ovire, igrače, pohištvo, konferenčne stole itd. ter priznan ameriški program za šolanje pasjih mladičkov, izdelana je celostna grafična podoba. Imate potrdila, prijavnice, letake, plakate, logo, promo video in vse ostalo, zato lahko z delom pričnete takoj! :) Prostor je primeren in oblikovan tudi za predavanja in delavnice za do 30 oseb.

Strank in interesa je vsako leto več, predvsem so to mladi ljudje, pari, družine z otroki, ki imajo večinoma manjše pasme psov, so običajno zelo zavzeti za treninge in pričakujejo pozitiven pristop do učenja. 

Za prijavo in več info glede prodajne cene, stroškov ipd. mi pišite na anita@puppyland.si

Ponudbe zbiram do 20.7.2018! DELITE, POSREDUJTE MOREBITNIM INTERESENTOM. HVALA!

 
Anita Gosnik